Alianths - Ενοικίαση αυτοκινήτων στην Αθήνα
Ενοικίαση πολυτελών αυτοκινήτων στην Αθήνα
αρχική σελίδα δείτε τα 35 νέα μοντέλα και τις τιμές της εταιρείας Alianthos δείτε τις υπηρεσίες και τους όρους ενοικίασης δείτε τις προσφορές μας προχωρήστε σε κράτηση του μοντέλου που επιθυμείτε επικοινωνήστε μαζί μας
Ειδικές Προσφορές Ενοικίασης Αυτοκινήτων Ενοικίαση πολυτελών οχημάτων
 
Δείτε τα πλεονεκτήματα των υπηρεσιών της εταιρείας μας
Η εταιρεία Alianthos Athens Car Rental σας προσφέρει:
τις ανταγωνιστικότερες τιμές ενοικίασης στην αγορά
35 νέα μοντέλα αυτοκινήτων
οχήματα ασφαλή, τελευταίας τεχνολογίας
απεριόριστα χιλιόμετρα χωρίς επιπλέον κόστος
πλήρη, μεικτή ασφάλεια
24ωρη οδική βοήθεια σε κάθε σημείο της Αθήνας
συσκευές πλοήγησης GPS
δυνατότητα παράδοσης των οχημάτων οπουδήποτε μας ζητήσετε
προστιθέμενες υπηρεσίες ενοικιάσεως χωρίς επιπλέον κόστος
  διαβάστε περισσότερα...

Περιπλανηθείτε στην Αθήνα με την εταιρεία Alianthos

Η εταιρεία Alianthos Athens Car Rental σας καλοσορίζει στην πανέμορφη Αθήνα, μια πόλη μοναδικών και αξέχαστων εμπειριών. Η εταιρεία μας προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ενοικιάσεως αυτοκινήτων στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς και παρέχει ειδικές προσφορές μέσω του Internet. Δείτε τη λίστα με τα 35 νέα μοντέλα του στόλου μας, τις προσφορές μας σε πολυτελή οχήματα, και το πακέτο ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσιών ενοικίασης προστιθέμενης αξίας.

Γενικά Ιστορία Αξιοθέατα Χάρτες Χρήσιμα Τηλέφωνα

(πληροφορίες από τον ιστοτόπο en.wikipedia.org)  

Η Αθήνα είναι η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας. Θεωρείται ως μια από τις αρχαιότερες πόλεις του κόσμου, της οποίας η ιστορία ξεκινά πριν από 3.000 περίπου χρόνια.

Ο δήμος της Αθήνας έχει πληθυσμό 745.514 κατοίκους (σύμφωνα με την απογραφή του 2001) και έκταση 39 τετρ. χιλιόμετρα. Η ευρύτερη αστική περιοχή της Αθήνας επεκτείνεται πέρα από τα διοικητικά όρια της πόλης και συγκεντρώνει πληθυσμό περίπου 3,37 εκατομμυρίων κατοίκων. Πρόκειται για μια πολυσύχναστη και κοσμοπολίτικη μητρόπολη, που αποτελεί το κέντρο της οικονομικής, βιομηχανικής, πολιτικής και πολιτιστικής ζωής της Ελλάδας, ενώ εξελίσσεται και σε επιχειρηματικό κέντρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το 2008, η Αθήνα κατατάσσεται ως η 32η πλουσιότερη πόλη στον κόσμο σύμφωνα με μελέτη της UBS.

Η λαμπρότερη ίσως περίοδος της Αθήνας ήταν η κλασική εποχή (5ος και 4ος αιώνας π.Χ.) όταν αποτελούσε μια ισχυρή πόλη-κράτος. Την περίοδο εκείνη η πόλη εθεωρείτω το κέντρο του γνωστού τότε κόσμου για τις τέχνες, τη μάθηση και τη φιλοσοφία, φιλοξενούσε την Ακαδημία του Πλάτωνα και το Λύκείο του Αριστοτέλη, και ήταν η η γενέτειρα μεγάλων ανδρών της εποχής όπως του Σωκράτη, του Περικλή και του Σοφοκλή, εξέχοντων φιλοσόφων, λογοτεχνών και πολιτικών του αρχαίου κόσμου. Ευρέως αναφέρεται ως το λίκνο του δυτικού πολιτισμού και η γενέτειρα της δημοκρατίας, κυρίως λόγω της επίδρασης και της εξάπλωσης των πολιτιστικών και πολιτικών επιτευγμάτων της στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης.

Η κληρονομιά της κλασικής εποχής είναι εμφανής στην πόλη, εκπροσωπούμενη από ένα μεγάλο αριθμό των αρχαίων μνημείων και έργων τέχνης. Το πιο διάσημο από αυτά είναι ο Παρθενώνας που θεωρείται ένα από τα σύμβολα-ορόσημα του δυτικού πολιτισμού. Η πόλη διατηρεί επίσης μια τεράστια ποικιλία από ρωμαϊκά και βυζαντινά μνημεία, καθώς και ένα μικρότερο αριθμό από μνημεία της οθωμανικής περιόδου, κάτι που αποδεικνύει την μακρά ιστορία της μέσα στους αιώνες.

Στην πρωτεύουσα υπάρχουν επίσης σημαντικά αξιοθέατα-ορόσημα της σύγχρονης εποχής της πόλης, που χρονολογείται από το 1830 (με τη σύσταση του ανεξάρτητου ελληνικού κράτους) μέχρι σήμερα, όπως είναι το Ελληνικό Κοινοβούλιο, το Πανεπιστήμιο, η Ακαδημία και η Βιβλιοθήκη. Η Αθήνα ήταν η πόλη που φιλοξένησε την πρώτη σύγχρονη Ολυμπιάδα το 1896, και 108 χρόνια αργότερα, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, με μεγάλη μάλιστα επιτυχία.

© 2008 - Alianthos Athens Car Rental
Τηλέφωνο: 0030-210-7255400-3, Email: